Minigraver Caterpillar 2,5 ton

 • Gewicht: 2500 kg
 • Machine hoogte: 240 cm
 • Machine breedte: 157 cm

Bent u op zoek naar een compacte kraan voor diverse projecten, van bouw- en renovatiewerkzaamheden tot landschaps- en tuinonderhoud? Dan hebben wij de graafmachine voor u.

De minigraver 302 CR wordt geleverd met een ervaren machinist, hierdoor kunt u zich helemaal focussen op uw project. En hoeft u zich geen zorgen te maken over de bediening van de machine. Met zijn compacte formaat en krachtige prestaties is deze graver ideaal voor gebruik op krappe locaties en in stedelijke omgevingen. Door middel van een joystickbesturingsoptie is de graver eenvoudig te bedienen, zelfs op lastig terrein. De joystick zorgt voor een soepele en nauwkeurige bediening, zodat uw project altijd netjes en zorgvuldig wordt afgeleverd.

De minigraver is uitgerust met een modern LCD-scherm waarmee de machinegegevens eenvoudig kunnen worden afgelezen. Bovendien beschikt de monitor over een Bluetooth-functie, zodat er gemakkelijk getelefoneerd kan worden en zodat u samen met de machinist kan genieten van de gestreamde muziek. De cabine is ingericht met een ingebouwde airco, zodat er op de warmste dagen toch comfortabel gewerkt kan worden. De minikraan kan worden geleverd met verschillende bakken.

  Startdatum*
  Einddatum*
  Bedrijfsnaam*
  Contactpersoon*
  Adres*
  Postcode*
  Plaats*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer
  Opmerkingen
  Chat openen
  Hallo,
  Kunnen we je helpen?